دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۶
دسترسی ۲۰ میلیون خانوار به فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم
دسترسی ۲۰ میلیون خانوار به فیبر نوری تا پایان دولت سیزدهم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند.

 

به گزارش اقتصادما به نقل از خبرنگار اقتصادی ایرنا، «عیسی زارع پور» امروز (دوشنبه) در دهمین همایش سالیانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اظهار داشت: اقتصاد دیجیتال نقش جدی در اقتصادهای جهان دارد و ۱۵ درصد تولید ناخالص داخلی در این حوزه است.

وی بیان‌داشت: در کشور ما هشت درصد تولید ناخالص داخلی مربوط به این بخش است و باید به سمت اقتصاد دیجیتال حرکت کنیم و به سهم ۱۵ درصدی برسیم؛ به این منظور کارگروه ویژه دیجیتال تشکیل شده تا موانع پیش روی اقتصاد دیجیتال را رفع کند، در بودجه سنواتی تبصره های خوبی دارد و در برنامه هفتم توسعه نیز فصل مستقلی در اقتصاد دیجیتال وجود دارد.

زارع‌پور گفت: تکالیف برنامه هفتم، توسعه زیرساخت های اقتصاد دیجیتال فراهم می کند که یکی از الزامات آن زیرساخت های ارتباطی است. در این زمینه هرچند اقداماتی در گذشته انجام شد، اما کافی نبود.

وی خاطرنشان کرد: رویکرد دولت سیزدهم این است که زیرساخت پرسرعت و با کیفیت راه اندازی کند و امروز چهار میلیون خانوار در ۱۰۰ شهر از اینترنت پرسرعت استفاده می‌کنند و تا پایان دولت تلاش می کنیم خانوارها دسترسی بیشتری به این امکان داشته باشند و ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش اینترنت گیگا بر ثانیه قرار گیرند.

وزیر ارتباطات و فناروی اطلاعات ادامه‌داد: نیازمندی دوم در اقتصاد دیجیتال، تامین زیرساخت پردازشی است و هم اکنون در سه نقطه قطب های داده راه اندازی می کنیم تا با راه اندازی زیرساخت ها حداکثر استفاده از هوش مصنوعی انجام شود.

زارع پور گفت: موضوع مهم دیگر در اقتصاد دیجیتال، داده است. در دولت به سمت دولت هوشمند حرکت می کنیم و تعریف ما این است که دیگر نیازی به مراجعه حضوری نباشد که لازمه آن دسترسی به داده دستگاه ها است.

وی با بیان اینکه تا پایان برنامه هفتم دستگاه‌ها باید هوشمند شوند، اضافه‌کرد: مطابق مصوبه مجلس، ممانعت از دسترسی به اطلاعات دستگاه‌ها جرم است و این مهم موجب تسهیل شرایط شده است.

عضو کابینه دولت سیزدهم اظهار داشت: چالش جدی دیگر در اقتصاد دیجیتال، تامین و نگهداشت نیروی انسانی است و در برنامه هفتم توسعه آموزش سالیانه در حوزه دیجیتال تکلیف شده است.

وی تصریح‌کرد: هم‌اکنون زمینه برای گذار از بانکداری هوشمند فراهم است و هیچ عذر و بهانه ای در این زمینه پذیرفته نیست، زیرا با زیرساخت های موجود و حقوقی امکان پذیر است.

زارع‌پور با تاکید بر اینکه باید نگاه‌ها تغییر کند، اظهار داشت: بخش دیگر مسایل حقوقی است که به نظر بنده مشکلی در این زمینه وجود ندارد و قانون این اجازه را داده که استعلام لازم انجام شود.

وی گفت: درخواست من از افراد این است که در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حضور فعال داشته باشند، از آن استفاده کنند و همه خدمات دستگاه های دولتی از این طریق انجام شود.

وزیر ارتباطات گفت: ایران جزو کشورهای پیشرو در بانکداری الکترونیک است، به طوری که ۹۸ درصد فعالیت‌های بانکی به صورت الکترونیک انجام می‌شود و این مایه افتخار است.

وی ادامه‌داد: خدمات ما از طریق سکوهای خدمات داخلی نیز انجام می‌شود و خدمات بانکی نیز اگر از این طریق انجام شود، تحول بزرگی است.

اشتراک گذاری:

تبلیغات شما با ما

0996-6264416