به گزارش اقتصاد ما آرش ارشادی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: صنایع ساخت نوشابه که بیشترین مصرف شکر را دارند در همه دنیا باید مالیات بالایی بپردازند، زیرا سلامت انسانها را تهدید میکنند، اما متاسفانه در کشور ما، ارز دولتی به شکر اختصاص مییابد تا در نوشابه سازی مصرف شود و اختصاص ارز ارزان قیمت به شکر باعث شده تا محصولات شیرین کننده سالم نتوانند با آن رقابت کنند.
وی ادامه داد: ما در حال حاضر انواع مواد اولیه دارویی برای شربتهای فرکتوز، شربت گلوکز، مالتو دکسترین و یا نشاستههای خام و اصلاح شده ذرت را تولید میکنیم و تولید موادی نظیر دکستروز مونوهیدرات و دکستروز انهیدروز را در دستور کار داریم، همه این محصولات با استاندادرهای GMP کد IRC سازمان غذا و دارو تولید میشوند.
ارشادی افزود: تولید شیرین کنندههای سالم هم ارزآوری دارند و هم اشتغال پایدار ایجاد میکنند، اما در کشور ما، به شکر وارداتی یارانه میدهند و صنعت شیرین کنندههای سالم را تضعیف میکنند.
وی اضافه کرد: شیرینهای کنندههای سلامت محور در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی مصرف دارند و میتوانند بازار صادراتی خوبی نیز داشته باشند، اما چون شکر ارزانتر به دست صنایع میرسد، ترجیح صنایع مختلف استفاده از آن است و با این سیاست گذاری، تمایل به استفاده از شیرن کنندههای سالم هر روز کمتر میشود.
- کارنامه خودروسازان در نخستین ماه سال/ ۴۴ هزار دستگاه خودرو تولید شد
- اتمام واگذاری خودروهای خارجی به جانبازانِ مشمول تا ۶ ماه آینده
- قیمت گذاری خودروهای وارداتی پابرجاست
- پیگیری توافقهای اقتصادی با آفریقا از امروز
- تفاهمنامه تجاری ایران و رومانی برای دارو و تجهیزات پزشکی
- کاهش بیش از ۳۰ درصدی کانونهای تب برفکی